Zaalverhuur Utrecht

Zaalverhuur Utrecht

Silo61 is een unieke zaal voor de meest uit een lopende evenementen aan de rand van Utrecht. Al bij het betreden van het terrein van Silo61 worden de gasten verrast door de unieke uitstraling van het pand. De historische details zijn met veel gevoel voor detail behouden. 

In Silo61 zalencentrum kunt u terecht voor het organiseren van een beurs, congres, personeelsbijeenkomst of productintroductie. Het is ook mogelijk om met uw werknemers of relaties de nieuwste en leukste activiteiten en workshops te ontdekken. Deze zijn uitermate geschikt vanaf vijftien personen. Maak uw eigen vergadertafel of wordt stuntman voor een dag.

Wij helpen u graag een handje mee met de organisatie van uw evenement. Samen met u stellen wij het evenement met uw organisatie of een organisatiebureau samen, zodat uw evenement tot in de puntjes is verzorgd en volledig op uw wensen, bedrijf, programma en doelstelling is geschreven. Het team van Silo61 past met haar deskundigheid en ervaring het evenement of activiteit graag aan op al uw persoonlijke wensen. Bent u geïnteresseerd in deze bijzondere evenementenlocatie? Neem dan contact met ons op!