Trouwlocatie Utrecht

Trouwlocatie Utrecht

Het organiseren van een trouwerij is een vak apart. De organisatie neemt veel tijd in beslag en beslaat vele aspecten. Als u op zoek bent naar een bijzondere trouwlocatie in Utrecht, bent u bij Silo61 aan het juiste adres. Wij helpen u graag mee met de organisatie van uw trouwerij. In nauwe samenwerking stellen wij de trouwerij met u of een organisatiebureau samen, zodat uw trouwerij tot in de puntjes verzorgd is en volledig op uw wensen en programma is geschreven. 

Als trouwlocatie in Utrecht verzorgen wij in Silo61 alles op het gebied van horeca, catering en faciliteiten. Voor de specifieke inhoud van het programma, het entertainment en de techniek worden externe partijen ingeschakeld. Wij stellen u met alle plezier voor aan professionele bedrijven waar we graag mee samenwerken, maar u bent ook volledig vrij in het zoeken naar een geschikte partij.

Het team van Silo61 past met haar deskundigheid en ervaring het evenement of activiteit graag aan op al uw persoonlijke wensen. Bent u al in de stemming gekomen? Vul dan snel uw gegevens in onder het kopje contact!