Foto & Video

Tycho's Eye Photography

Tycho’s Eye Photography is op geheel eigen en vernieuwende wijze in staat doel, identiteit en beleving van de opdrachtgever te visualiseren. Het pakken van het juiste moment, zijn visie op compositie, licht en kleur en zijn inlevingsvemogen resulteren in unieke, prikkelende beelden. Zijn stijl kenmerkt zich door dynamiek, creativiteit en verrassende elementen, voortkomend uit passie voor het onderwerp. 

 

 


Fotoclub Lunetten

 
Fotoclub Lunetten bestaat uit een groep van 18 actieve leden. Elk lid heeft zo zijn eigen kwaliteiten en interesses. Zo heeft de fotoclub een aantal natuurfotografen, nachtfotografen, modelfotografen, architectuurfotografen en natuurlijk niet te vergeten de “beetje van alles wat” fotografen. Het leuke hiervan is dat je naast je normale foto onderwerpen ook geïnteresseerd/geïnspireerd raakt door wat iemand anders door zijn oculair zoekt.

 

 

Samenwerking met partners

DeFabrique werkt vaak samen met partners met een specialisatie in entertainment, inrichting of communicatie om uw evenement nog beter te laten aansluiten op uw doelstellingen. Daarnaast selecteert DeFabrique leveranciers die goed aansluiten bij ons als organisatie op het gebied van betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstraling. 

Advies 

Afhankelijk van uw concept brengen wij u graag in contact met een van onze partners. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.