Catering

Lavazza

Lavazza is in die tijd uitgegroeid tot het best verkochte merk koffie in Italië. Met een marktaandeel van 48% kan het worden omschreven als “Italy’s favourite coffee”. Lavazza is een van ’s werelds meest bekende koffiemerken en staat voor de allerbeste originele Italiaanse espresso, cappuccino en andere specialiteiten.


Schulp Vruchtensappen

U proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.
Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap.

DeFabrique serveert met gepaste trots Schulp vruchtensappen. 

 

 


Gulpener Bier

Gulpener produceert volgens de principes van People, planet, profit. Bij deze woorden denkt u waarschijnlijk niet meteen aan ons smaakvolle bier. Toch draait het bij ons om deze 3 P’s. Als brouwerij streven we in plaats van puur winstcreatie naar waardecreatie. We koesteren hiermee onze mensen; onze medewerkers en de boeren die voor ons telen, maar ook onze aandeelhouders, de afnemers en de consumenten.

 

 

 

 

 

 

Samenwerking met partners

DeFabrique werkt vaak samen met partners met een specialisatie in entertainment, inrichting of communicatie om uw evenement nog beter te laten aansluiten op uw doelstellingen. Daarnaast selecteert DeFabrique leveranciers die goed aansluiten bij ons als organisatie op het gebied van betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstraling. 

Advies 

Afhankelijk van uw concept brengen wij u graag in contact met een van onze partners. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.