Feestlocatie Utrecht

Feestlocatie Utrecht

Het organiseren van bijeenkomsten is een vak apart. De organisatie neemt veel tijd in beslag en beslaat vele aspecten. Als u op zoek bent naar een bijzondere feestlocatie in Utrecht, bent u bij Silo61 aan het juiste adres. Wij helpen u graag mee met de organisatie van uw evenement. In nauwe samenwerking stellen wij het evenement met uw organisatie of een organisatiebureau samen, zodat uw evenement tot in de puntjes verzorgd is en volledig op uw wensen en programma is geschreven. 

Silo61 verzorgd alles op het gebied van horeca, catering en faciliteiten. Voor de specifieke inhoud van het programma, het entertainment en de techniek worden externe partijen ingeschakeld. Wij stellen u met alle plezier voor aan professionele bedrijven waar we graag mee samenwerken, maar u bent ook volledig vrij in het zoeken naar een geschikte partij.

Het team van DeFabrique past met haar deskundigheid en ervaring het evenement of activiteit graag aan op al uw persoonlijke wensen. Bent u al in de stemming gekomen? Vul dan snel uw gegevens in onder het kopje contact!