Bruiloft Utrecht

Bruiloft Utrecht

Het organiseren van een bruiloft is een vak apart. De organisatie neemt veel tijd in beslag en beslaat vele aspecten. U wilt immers een onvergetelijk bruiloftsfeest waar iedereen het nog lang over zal hebben! Als u op zoek bent naar een bijzondere en unieke bruiloftslocatie in Utrecht, bent u bij Silo61 aan het juiste adres.

Wij helpen u graag mee met de organisatie van uw bruiloft. In nauwe samenwerking stellen wij het bruiloftsfeest met u of andere partners samen, zodat uw feest tot in de puntjes verzorgd is en volledig op uw wensen en programma is geschreven. 

Als feestlocatie in Utrecht verzorgen wij alles op het gebied van horeca, catering en faciliteiten. Voor de specifieke inhoud van het programma, het entertainment en de techniek worden externe partijen ingeschakeld. Wij stellen u met alle plezier voor aan professionele bedrijven waar we graag mee samenwerken, maar u bent ook volledig vrij in het zoeken naar een geschikte partij.

Het team van Silo61 past met haar deskundigheid en ervaring uw bruiloftsfeest graag aan op al uw persoonlijke wensen. Bent u al in de stemming gekomen? Vul dan snel uw gegevens in onder het kopje contact!